INTERJÚK
ÚJSÁGCIKKEK
RÁDIÓS MEGJELENÉSEK
2009/05/08
"HAJTANUNK KELL AZ UTOLSÓ PILLANATIG!"

Harmadik felvonásához érkezett a Domino Honvéd-Eger elődöntős sorozat. Péntek este 19:30-kor száll vízbe a két együttes, és amennyiben az Egernek ismét sikerül győzeldelmeskednie a Kőér utcában, úgy ők jutnak a bajnoki döntőben. Természetesen ehhez Szivós Mártonéknak is lesz még egy-két szavuk.


- Szomorúak vagyunk, hogy két meccs után nem tudtunk pontot szerezni - kezdte mondandóját Szivós Márton a Nemzeti Sport újságírójának. - De nem adjuk fel, feltett szándékünk, hogy bejussunk a bajnoki döntőbe. Tudjuk, rettentően nehéz most már ezt a célt elérni, mivel egymás után háromszor kellene megverni az Egert, amely, úgy gondolom, papíron jobb csapat a miénknél. Pénteken úgy szállunk vízbe, hogy vasárnap Egerbe szeretnénk menni.

Az idény elején sokan előre temették a Honvédot, amely új vezetőedzővel, valamint hét új mezőnyjátékossal kezdte meg a szezont. Év közben aztán jöttek az eredmények: idegenben megverték a Szegedet, otthon a Fradit és az Egert, így 22 fordulót követően az előkelő második helyen végeztek.

- Miután másodikként zártuk az alapszakaszt, megjött az étvágyunk. A négy közé jutás jó eredmény a nyáron újjáalakult Dominotól. Ha reálisan nézzük az esélyeket, a Vasas a legjobb, őt követi az Eger, míg a Szeged, a Fradi és a Domino Honvéd nagyjából egy szinten van. Ebből a helyzetből tudtunk az alapszakaszban másodikak lenni.

Vad Lajos a vasárnapi, második elveszített elődöntőt követően arról beszélt, hogy úgy érzi, saját játékosait is elkényelmesítette a fentebb említett szituáció. A mai mérkőzésen tehát mindenképpen győzni kell, hogy tovább küzdehessen csapatunk a döntőbe jutásért.

- Keményen oda kell tennünk magunkat, s hajtanunk kell az utolsó pillanatig! - jelentette ki elszántan Szivós Márton, az idei szezon gólkirálya.


(SzivosMarton.hu)