INTERJÚK
ÚJSÁGCIKKEK
RÁDIÓS MEGJELENÉSEK
2010/09/11
TÖBB MINT FÁJDALOM

Még mindig nehéz napirendre térni a magyar válogatott csütörtöki, az Európa-bajnokság elődöntőjében Olaszországtól elszenvedett veresége fölött, hiszen verhető riválissal szemben maradtak alul a mieink.

Nem kérdés, megviselte a magyar pólósokat a csütörtöki 8-10-es mérkőzés. Van, aki végig sem sétált az interjúzónán, akadt, aki jelezte, nem szeretne nyilatkozni, akik pedig megpróbálták, nehezen, egyúttal dühösen formálták a szavakat. Érződött rajtuk: ők is tudják, nagy esélyt szalasztottak el, hiszen a mieinknél gyengébb játékerőt képviselő csapattól kaptak ki.

"Nem a két kontrán múlott a meccs, már hamarabb eldőlt. Rendkívül csalódott vagyok, nem is tudok többet mondani" - kesergett a lefújás után Szivós Márton, aki szinte egyszemélyes hajrát indított a meccs végén. Lőtt két gólt, utána viszont ítéltek ellene két kontrát, a másodikat finoman fogalmazva is vitathatóan. A kiváló pólós a meccs másnapján sem volt sokkal bőbeszédűbb, érződött a szavain, hogy nagyon, de nagyon bántja a kudarc.

"Megviselt a vereség - így Szivós, aki bőven a jobbak közé tartozott az olaszok elleni meccsen. - Szerettem, szerettünk volna nyerni, csütörtökig jól is alakultak a dolgaink. Nem tudok újat mondani - már én is unom. Ez megint egy olyan megméretés volt, amelyik nem úgy sikerült, ahogy kellett volna. Keseregni nem akarok, nincs kedvem hozzá, másról meg nem tudok beszélni"

Szivós hozzátette, lassan kezdődik a klubszezon, s meg kell találni az új kihívásokat, nincs idő túl sokáig rágódni a dolgokon.


(forrás: Nemzeti Sport - Rác Benedek Balázs)