INTERJÚK
ÚJSÁGCIKKEK
RÁDIÓS MEGJELENÉSEK
2011/02/15
SZIVÓS MÁRTONT KÉRDEZTÜK

Szivós Mártont választották meg 2010 legjobb vízilabdázójának, a múlt évben a magyar férfi vízilabda-válogatottban szerepelt játékosok.

- Büszke vagyok arra, hogy a játékostársaim engem láttak a legjobbnak, de hozzá kell tenni, hogy - mind a klubban, mind a válogatottban - ez nem történhetett volna meg nélkülük. Nagy segítséget adnak, nemcsak a játékostársak, de az edzőim is. Ez engem a továbbiakban arra ösztönöz és még motiválttabbá tesz, hogy a közös sikerekért még jobban tudjunk együtt dolgozni.

- A válogatott játékosok közül sokan úgy nyilatkoztak, hogy meglepetés számukra a Groupama Honvéd kupagyőzelme illetve szereplése a LEN-kupában.

- Ennek legalább annyira örülök, ha nem jobban, mint annak, hogy engem láttak a legjobbnak, hiszen ezzel az elmúlt évek munkája mutatkozik meg ebben és remélem, hogy sok szép meglepetést szerzünk még ebben az évben is.

- Mondhatjuk, hogy az a megállapítás, hogy "két dudás nem fér meg egy csárdában", nem igaz a Groupama Honvédra? Hiszen van a csapatban egy Gergely István és egy Szivós Márton, ami azt jelenti, hogy egyikőtök a kapuban, a másik pedig a vízben irányítja a csapattársakat. Ez szerinted is így van-e és mennyire jól tudjátok egymást kiegészíteni?

- Ez a kérdés szerintem abszolút nem állja meg a helyét, mert sok feladat hárul ránk a Pistivel, de én úgy gondolom, hogy nem mi vezetjük a csapatot, hanem tizennégyen küzdünk a mérkőzéseken és a csapatért dolgozó stáb irányítja munkát. Összességében azt gondolom, hogy ennek tudható be az az eredmény, hogy a Honvéd igazi csapatként funkcionál és teljesít.


(forrás: www.honved-vizilabda.hu)